Stardust Int B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Stardust Int B.V. in Capelle aan den IJssel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Stardust Int B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Rivium 1e str 64; 299LE; Capelle ad Yssel
WOONPLAATS: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODE: 
299 LE
GEMEENTE: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODEGEBIED: 
Capelle aan den IJssel
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Rivium Eerste Straat
REGIO: 
West
Petrochemische Industrie.Voor de aankomst met de auto naar Stardust Int B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Rivium Eerste Straat in Capelle aan den IJssel laten berekenen en tonen.
MAP

Rivium 1e str 64, 299LE, Capelle ad Yssel, Nederland

Stardust Int B.V. met het hoofdkantoor in Rivium 1e str 64, 299LE, Capelle ad Yssel, Nederland, Petrochemische Industrie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Petrochemische Industrie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Stardust Int B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Stardust Int B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
1 2888888
FAXAPPARAAT: 
1 2888899
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Stardust Int B.V. de internationale nummer +31 1 2888888 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Stardust Int B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Stardust Int B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 1 2888899 of aan de email adres van het bedrijf Stardust Int B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Petrochemische Industrie in Capelle aan den IJssel of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Petrochemische Industrie van Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland.
petrochemische, industrieMeer Bedrijven in deze branche: