Pfizer B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Pfizer B.V. in Capelle aan den IJssel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Pfizer B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Rivium Westlaan 142 2909 LD Capelle Aan Den Ijssel
WOONPLAATS: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODE: 
2909 LD
GEMEENTE: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODEGEBIED: 
Capelle aan den IJssel
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Rivium Westlaan
REGIO: 
West
Chemicals and Pharmaceuticals, Pharmacy, Veterinary products.Voor de aankomst met de auto naar Pfizer B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Rivium Westlaan in Capelle aan den IJssel laten berekenen en tonen.
MAP

Rivium Westlaan 142 2909 LD Capelle Aan Den Ijssel, Nederland

Pfizer B.V. met het hoofdkantoor in Rivium Westlaan 142 2909 LD Capelle Aan Den Ijssel, Nederland, Chemicals and Pharmaceuticals, Pharmacy.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Chemicals and Pharmaceuticals, Pharmacy of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Pfizer B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Pfizer B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
+31-(10) 406 42 00
FAXAPPARAAT: 
+31-(79) 406 42 93
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Pfizer B.V. de internationale nummer +31-(10) 406 42 00 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Pfizer B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Pfizer B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31-(79) 406 42 93 of aan de email adres van het bedrijf Pfizer B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Chemicals and Pharmaceuticals, Pharmacy in Capelle aan den IJssel of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Chemicals and Pharmaceuticals, Pharmacy van Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland.
chemicals, pharmaceuticals, pharmacyMeer Bedrijven in deze branche: