Lyondell Nederland B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Lyondell Nederland B.V. in Botlek Rotterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Lyondell Nederland B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Theemswg 14; 3197KM; Botlek RT
WOONPLAATS: 
Botlek Rotterdam
POSTCODE: 
3197 KM
GEMEENTE: 
Rotterdam
POSTCODEGEBIED: 
Schiedam
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Theemsweg
REGIO: 
West
Chemische Industrie.Voor de aankomst met de auto naar Lyondell Nederland B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Theemsweg in Botlek Rotterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Theemswg 14, 3197KM, Botlek RT, Nederland

Lyondell Nederland B.V. met het hoofdkantoor in Theemswg 14; 3197KM; Botlek RT, Nederland, Chemische Industrie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Chemische Industrie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Lyondell Nederland B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Lyondell Nederland B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0181 294000
FAXAPPARAAT: 
0181 294999
WEBSITE: 
www.lyondelleurope.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Lyondell Nederland B.V. de internationale nummer +31 0181 294000 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Lyondell Nederland B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Lyondell Nederland B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0181 294999 of aan de email adres van het bedrijf Lyondell Nederland B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Chemische Industrie in Botlek Rotterdam of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Chemische Industrie van Botlek Rotterdam in Zuid-Holland.
chemische, industrieMeer Bedrijven in deze branche: