Celanese B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Celanese B.V. in Botlek Rotterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Celanese B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Oude Maaswg 44; 3197KJ; Botlek RT
WOONPLAATS: 
Botlek Rotterdam
POSTCODE: 
3197 KJ
GEMEENTE: 
Rotterdam
POSTCODEGEBIED: 
Schiedam
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Oude Maasweg
REGIO: 
West
Chemische Producten - Fabrieken.Voor de aankomst met de auto naar Celanese B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Oude Maasweg in Botlek Rotterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Oude Maaswg 44, 3197KJ, Botlek RT, Nederland

Celanese B.V. met het hoofdkantoor in Oude Maaswg 44; 3197KJ; Botlek RT, Nederland, Chemische Producten - Fabrieken.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Chemische Producten - Fabrieken of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Celanese B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Celanese B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
010 4909555
FAXAPPARAAT: 
010 4909595
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Celanese B.V. de internationale nummer +31 010 4909555 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Celanese B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Celanese B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 010 4909595 of aan de email adres van het bedrijf Celanese B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Chemische Producten - Fabrieken in Botlek Rotterdam of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Chemische Producten - Fabrieken van Botlek Rotterdam in Zuid-Holland.
chemische, producten, -, fabriekenMeer Bedrijven in deze branche: