Akzo Nobel B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Akzo Nobel B.V. in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Akzo Nobel B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Nieuwendammerkd 1-3; 1022AB; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1022 AB
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Nieuwendammerkade
REGIO: 
West
Chemische Industrie.Voor de aankomst met de auto naar Akzo Nobel B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Nieuwendammerkade in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Nieuwendammerkd 1-3, 1022AB, Amsterdam, Nederland

Akzo Nobel B.V. met het hoofdkantoor in Nieuwendammerkd 1-3; 1022AB; Amsterdam, Nederland, Chemische Industrie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Chemische Industrie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Akzo Nobel B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Akzo Nobel B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 6347000
FAXAPPARAAT: 
020 6347651
WEBSITE: 
www.akzo.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Akzo Nobel B.V. de internationale nummer +31 020 6347000 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Akzo Nobel B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Akzo Nobel B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 020 6347651 of aan de email adres van het bedrijf Akzo Nobel B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Chemische Industrie in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Chemische Industrie van Amsterdam in Noord-Holland.
chemische, industrieMeer Bedrijven in deze branche: